Kattavat vaihtolavapalvelut Järvenpäässä ja muualla Uudellamaalla

Lavalinjalta saat kaiken kattavat vaihtolavapalvelut Järvenpäässä ja koko Uudenmaan alueella nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Palvelumme kattaa vaihtolavan vuokrauksen, kuljetukset, tyhjennyksen ja jätteen kierrätyksen. Asiakkaisiimme kuuluu niin yrityksiä, taloyhtiöitä kuin esimerkiksi yksityisiä kotitalouksiakin.

Soita ja kysy lisää!

Vaihtolavan vuokraus

Voit vuokrata meiltä tarvitsemasi kokoisen vaihtolavan kilpailukykyiseen hintaan. Vaihtolavamme soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi rakennusjätteen, purkujätteen, puutarhajätteen tai kellariromun kokoamiseen yhteen paikkaan kierrätystä varten. Esimerkiksi talkooporukat helpottavat pihan siivousta vaihtolavapalvelumme avulla.

Vaihtolavan kuljetukset

Yrityksemme kuljettaa vaihtolavan toivomaasi paikkaan siivousurakkaasi varten. Kun olet kerännyt kaikki tavarat tai jätteet lavalle, tulemme hakemaan lavan pois ja viemme kuorman kierrätyskeskukseen. Voit sopia sekä toimitus- että noutoajasta tarpeidesi mukaan. Etusivulta löydät helppokäyttöisen lomakkeen tilauksen tekoa varten.

Vuokraa vaihtolava

Välityhjennys tarvittaessa

Jos sinulla on suuri määrä jätettä, joka ei mahdukaan kerralla yhdelle vaihtolavalle, voit pyytää meiltä välityhjennystä. Tämä tarkoittaa, että tyhjennämme vaihtolavan puolestasi ja tuomme sen takaisin, jotta voit jatkaa jätteiden keräämistä vaivattomasti. Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja!

Jätteen kierrätys

Vastaamme myös lavalle keräämäsi tavaran asianmukaisesta käsittelystä. Toimitamme lavan sisällön kierrätyskeskukseen, jossa se lajitellaan ja kierrätetään mahdollisimman pitkälle. Kierrätykseen kelpaamaton aines päätyy jätteeksi. Kierrättäminen auttaa vähentämään kaatopaikalle päätyvän jätteen määrää ja edistää kestävää kehitystä.

Edulliset hinnat

Tarjoamme vaihtolavapalvelua kaikenlaisille asiakkaille yrityksistä yksityisiin kotitalouksiin ja vieläpä kilpailijoitamme edullisempaan hintaan – toimitushintamme ovat alkaen 99 euroa + arvonlisävero.

 

Löydät tarkemmat tiedot hinnastostamme. Autamme mielellämme, joten ota tarvittaessa yhteyttä ja kysy lisää.

Katso hinnasto tästä